Selasa, 1 Disember 2009

~ Selamat Datang ~

Dicatat oleh Koleksi Puteri Baju Kurung di 11:00 PG
Assalamualaikum dan Selamat Datang...
Ke Butik Pesona Puteri
Kami menawarkan perkhidmatan untuk tempahan baju kurung pesak dan kebaya moden secara direct dan juga secara online.
Baju Kurung Pesak (RM35) sepasang
Baju Kurung Moden (RM38) sepasang
Baju Kurung Kanak-Kanak (RM18) sepasang

(Jika baju ditambah lining upah akan digandakan)
(Harga di atas tidak termasuk kos penghantaran)

Sesiapa yang berminat untuk menempah baju sila hubungi saya di email dan no.telefon seperti berikut:-
Email : mama_aqilah07@yahoo.com
H/P :012-6471873
Messenger : puteri_satu

5 ulasan on "~ Selamat Datang ~"

kirana on 22 Disember 2009 10:04 PG berkata...

tahniah kak!!!

nnt sy upah kat akak naaaa....baju kain tak dak lagi ni

Koleksi Puteri Baju Kurung on 22 Disember 2009 10:19 PG berkata...

ana ~ ok..no problem... nanti bitau ye.. akak gi ambik kain kat ana kat somban sana...takpun mai singgah umah balik keje tuh.. tak de hal...

aie.ezza's family on 5 Januari 2010 10:47 PTG berkata...

salam...baju kurung pesak gantung/kurung pahang..boleh tempah ngan akak tak?

aie.ezza's family on 8 Januari 2010 11:41 PTG berkata...

tq..eza dh dpt msg akak..eza kt shah alam..jauh bebenor tmpah baju smpai n9 nun:)..eza bli bju siap je sblum ni..prob. size eza..S..muat2 je,..M..dh mngelebeh..nk tmpah kt s.alam ni..upah lg mahal dri kain..hmm..pekata eza plih koleksi kain akak je la bla dh ada yg bkenan nanti..yg cun2 + tgh 'in'

Koleksi Puteri Baju Kurung on 9 Januari 2010 10:52 PG berkata...

eza ~ ok tak per..dah ada yang kenan bitau je akak ok... ala tak perla jauh sikit.. janji selesa dan berbaloi...kan...

Selasa, 1 Disember 2009

~ Selamat Datang ~

Assalamualaikum dan Selamat Datang...
Ke Butik Pesona Puteri
Kami menawarkan perkhidmatan untuk tempahan baju kurung pesak dan kebaya moden secara direct dan juga secara online.
Baju Kurung Pesak (RM35) sepasang
Baju Kurung Moden (RM38) sepasang
Baju Kurung Kanak-Kanak (RM18) sepasang

(Jika baju ditambah lining upah akan digandakan)
(Harga di atas tidak termasuk kos penghantaran)

Sesiapa yang berminat untuk menempah baju sila hubungi saya di email dan no.telefon seperti berikut:-
Email : mama_aqilah07@yahoo.com
H/P :012-6471873
Messenger : puteri_satu

5 ulasan:

kirana berkata...

tahniah kak!!!

nnt sy upah kat akak naaaa....baju kain tak dak lagi ni

Koleksi Puteri Baju Kurung berkata...

ana ~ ok..no problem... nanti bitau ye.. akak gi ambik kain kat ana kat somban sana...takpun mai singgah umah balik keje tuh.. tak de hal...

aie.ezza's family berkata...

salam...baju kurung pesak gantung/kurung pahang..boleh tempah ngan akak tak?

aie.ezza's family berkata...

tq..eza dh dpt msg akak..eza kt shah alam..jauh bebenor tmpah baju smpai n9 nun:)..eza bli bju siap je sblum ni..prob. size eza..S..muat2 je,..M..dh mngelebeh..nk tmpah kt s.alam ni..upah lg mahal dri kain..hmm..pekata eza plih koleksi kain akak je la bla dh ada yg bkenan nanti..yg cun2 + tgh 'in'

Koleksi Puteri Baju Kurung berkata...

eza ~ ok tak per..dah ada yang kenan bitau je akak ok... ala tak perla jauh sikit.. janji selesa dan berbaloi...kan...

 

~ Butik Pesona Puteri ~ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal